Formació Emocional Adults: M’agrada millorar!

Formació Emocional Adults és un servei ofertat a totes aquelles persones que, essent majors d’edat, desitgen reconduir les seves vides millorant el seu benestar.

Des d’aquesta àrea es treballa per ajudar a aconseguir un equilibri, benestar i maduresa emocional a través de la Formació Emocional. És així que, també, es realitza acompanyament en diversos trantorns i situacions personals que dificulten una vida mental plena i sana:

-Dol

-Ansietat

-Irregularitats en el son

-Irregularitats en l’estat d’ànim

-Actuacions obsessives

-Estrès

-Alteracions de la conducta

-Conducta adictiva

-Somatització

i un llarg etcètera.

Des de la vessant cognitiva-conductual en la qual s’emmarca la Formació Emocional Adults, es parteix d’una necessària col·laboració. Ferma col·laboració entre professional i usuari que fa que, aquest últim, mostri des de l’inici plena implicació i voluntat de canvi.

D’entre altres actuacions, l’encoratjarem, l’ajudarem a comprendre el transtorn, a coneixer-se a sí mateix, li donarem estratègies per fer front a les dificultats concretes, li donarem suport emocional i farem el seguiment del treball terapèutic.

Cal fer menció especial al treball per reduir el deteriorament de les capacitats cognitives. Aquesta tasca està dirigida no només a persones afectades sinó també a les que en volen fer una prevenció. Perquè tant important és pal-liar com actuar per evitar o demorar la seva aparició.

 

Formació Emocional Adults
Formació Emocional Adults

 

INFORMA'T I DEMANA L'AJUDA QUE NECESSITES! 🙂