Centre Psicopedagògic a Horta: Presentació

AnCel, és un Centre Psicopedagògic a Horta, Barcelona (barri Horta-Guinardó).

La nostra història:

Després d’un llarg recorregut com a mestres en diversos centres educatius a Barcelona i juntament amb la nostra formació com a psicòlogues i psicopedagogues, ens vam disposar a crear un espai per atendre als infants i adolescents que presenten dificultats a nivell escolar i/o emocional. És per aquest motiu que, amb la nostra experiència en aquest sector, vam iniciar el projecte AnCel, Centre Psicopedagògic a Horta. El propòsit principal és donar resposta assistencial a tots aquells nens, nenes i adolescents que requereixen d’una atenció específica i que, després d’exhaurir els recursos escolars, no poden ser atesos dins del marc institucional.

La nostra filosofia:

Vetlla pel creixement personal dels nens i nenes amb la finalitat d’assolir la plena autonomia i independència per poder afrontar, al llarg de la seva vida, les situacions i experiències que se’ls presentin. Això és possible gràcies a que adaptem la manera de treballar a les necessitats i dificultats pròpies de cada infant, tot respectant les seves característiques específiques. Perquè creiem que cada cas és un món!

La nostra iniciativa:

Aquesta, pren força gràcies a la formació continuada i l’actualització constant dels professionals que prenen partida, tot mantenint un ambient empàtic i sensible vers als infants i les seves famílies. A més a més d’aquesta càlida acollida, l’ús de recursos i metodologies pedagògiques atractives i innovadores permeten captar l’atenció de petits i grans.

La vostra col·laboració:

Amb l’esforç i el treball de tot plegats, els canvis són possibles! Partim de la idea que el treball conjunt amb tots els agents educatius que interactuen amb l’infant han de seguir el mateix camí i direcció. És molt important que els continguts que es treballen al Centre es generalitzin en tots els àmbits on es desenvolupa. El nostre principal objectiu és que acabin caminant per sí sols la resta del camí. Comptem amb tu!

“El secret no és córrer rere les papallones…és cuidar el jardí perquè elles vinguin cap a tu”

Mario Quintana

INFORMA'T I DEMANA L'AJUDA QUE NECESSITES! 🙂